Top 7 vuurtafels voor buiten

Vuurtafels

Een vuurtafel wordt steeds populairder, dit omdat je bij een vuurtafel op gas geen last hebt van vonken of rook. Bij veel mensen staat de vuurtafel bij een loungeset. Dit is erg praktisch, omdat er ook ruimte is voor wat drinken of eten. Bij een vuurtafel moet je letterlijk een tafel voor je zien met in het midden vuur. Je hebt veel verschillen in maten, soorten en kleuren vuurtafels. Een vuurtafel zorgt voor een gezellige sfeer. In deze pagina gaan we 7 vuurtafels laten zien die allemaal een verschillende draai er aan.

Nummer 1 || Enjoyfires vuurtafel loungetafel teakhout rechthoek

De Enjoyfires vuurtafel loungetafel teakhout rechthoek is de nieuwste vuurtafel uit de Enjoyfires-collectie. Dit is en sfeervolle vuurtafel waar je gezellig bij kan zitten in de avonden met een lekker vuurtje aan. Deze vuurtafel voldoet ook aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften. Dit is een laag model vuurtafel en een industrieel design. De haard zal tussen de 8 en 12 uur branden.

Verder kan je deze vuurtafel bestellen met bundels. Hierdoor kan je de vuurtafel met bijvoorbeeld een wijnkoeler of met een glazen ombouw. Voor meer informatie over de vuurtafel, kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Enjoyfires vuurtafel lounge teak 120x80 cm. Enjoyfires vuurtafel loungetafel teakhout rechthoek 120x80x40 cm

Nummer 2 || Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel

De Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel lijkt net op een robuuste boomstam. Deze vuurtafel is gemaakt van het sterke eco-stone. Ook deze vuurtafel voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Je kan deze Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel ook bestellen met bijpassende stoelen/krukken.

Je krijgt bij deze vuurtafel een gasdrukregelaar, gasslang, roodachtige lavastenen en een een aansluiting om de vuurtafel op een externe gasbron aan te sluiten. Verder kan je deze vuurtafel nog uitbreiden met een RVS afdekplaat of een glasombouw. Ook kan je nog uit breiden met een set keramische stammetjes.

Voor meer informatie over de Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel 106x100x43 cm Elementi Manchester Classic Grey vuurtafel 106x100x43 cm

Nummer 3 || Elementi Raung vuurtafel

De Elementi Raung vuurtafel is een stijlvolle vuurtafel. Deze vuurtafel is gemaakt van vezelbeton en heeft een grijze betonlook. Al onze vuurtafels voldoen aan de Nederlandse richtlijnen, maar de Elementi Raung vuurtafel voldoet ook aan de Europese richtlijnen. Deze vuurtafel kan zelfs tegen vorst, ideaal dus.

Naast vorstbestendig, is de vuurtafel ook beschermt tegen de schadelijke effecten van de UV-straling. Verder kan je de vuurtafel aansuiten op LPG, butaan en propaangas.

Bij deze vuurtafel krijg je een gasdrukregelaar, gasslang, roodachtige lavastenen en een aansluiting om de vuurtafel op een externe gasbron aan te sluiten. Verder kan je deze vuurtafel nog uitbreiden met een RVS afdekplaat of een glasombouw. Ook kan je nog uit breiden met een set keramische stammetjes.

Voor meer informatie over de Elementi Raung vuurtafel kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Elementi Raung vuurtafel 91x91x42 cm Elementi Raung vuurtafel 91x91x42 cm

Nummer 4 || Cosiflow 100 antraciet

De Cosiflow 100 antraciet heeft een mooi stalen frame. Dit is tegenwoordig erg modern. Deze Cosiflow 100 antraciet is te verkrijgen in 2 maatuitvoeringen. Verder zijn al onze vuurtafels voorzien van een CE-markering. Deze vuurtafel werkt op propaangas.

Bij deze vuurtafel krijg je een 30 mb met slang, lavastenen, keramische boomstammetjes en een RVS afdekplaat. Ook bij deze vuurtafel zit geengasfles. Wij raden je aan om een 5 kg BP gasfles aan te schaffen. Verder moet je nog 1 AA batterij aanschaffen voor de ontsteking.

Bij dit product zelf vind je nog verschillende bundels. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een glazen ombouw + de Happy Cocooning Aluminium vierkant. Voor meer informatie over de Cosiflow 100 antraciet kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Cosiflow 100 antraciet

Nummer 5 || Happy Cocooning Aluminium vierkant

De Happy Cocooning Aluminium vierkant geeft gelijk sfeer aan je tuin. De tafel ziet er zelf namelijk al erg sfeervol uit. Je hebt deze tafel in het wit en antraciet. Je hebt bij deze vuurtafel en handige plek voor bijvoorbeeld een dekentje of een leuk tijdschrift. De vuurtafel is gemaakt van sterk aluminium en kan hierdoor het hele jaar buiten staan.

Je krijgt bij deze vuurtafel keramische stammen, lavastenen, bijpassende glazen ombouw en een 250 cm lange CE-goedgekeurde rubberen gasslang. Bij deze vuurtafel wordt dus ook geen gasfles geleverd. Ook zit er bij deze vuurtafel geen gasdrukregelaar 30 mBar.

Het vermogen van de Happy Cocooning Aluminium vierkant is 6,5 kW. Verder zijn al onze vuurtafels getest door het KIWA.

Voor meer informatie over de Happy Cocooning Aluminium vierkant kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Happy Cocooning Aluminium vierkant 105x105x47cm | Antraciet Happy Cocooning Aluminium vierkant 105x105x47cm | Antraciet

Nummer 6 || Cosiloft black/teak vierkant

De Cosiloft black/teak vierkant is vooral geliefd door de minimalistische en industriële materialen. De box die je bij de tafel ziet in bedoeld voor de gasfles, deze kan je hier netjes in opbergen. De vuurtafel werkt op propaangas. Dit heeft een zuivere verbranding.

Verder krijg je bij deze vuurtafel een 30 mb regelaar met slang, lavastenen, keramische boomstammetjes en een RVS afdekplaat. Bij deze vuurtafel zit dus geen gasfles. Wij raden je aan een 5 kg BP gasfles aan te schaffen. Verder moet je nog 1 AA batterij aanschaffen voor de ontsteking.

De Cosiloft black/teak vierkant is dus makkelijk te gebruiken en heeft genoeg ruimte voor een lekker hapje of drankje. Voor meer informatie over de Cosiloft black/teak vierkant kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Cosiloft black/teak vierkant Cosiloft black/teak vierkant

Nummer 7 || Enjoyfires vuurtafel Twist hardhout

De Enjoyfires vuurtafel Twist hardhout is een duurzame vuurtafel. Binnen enkele seconden zorg jij voor een gezellige sfeer met je vuurtafel. Je hebt ook een traploze regelknop, hiermee regel jij zelf de hoogte van de vlammen. De vorm van de tafel is rechthoekig en de vuurtafel is gemaakt van hardhout.

De Enjoyfires vuurtafel Twist hardhout voldoet aan alle Nederlandse voorschriften qua veiligheid. Bij de Nederlandse voorschriften wordt er gekeken naar kwaliteit, onderdelen, veilige gasverbranding, afvalstoffen, lekkage etc.

Voor meer informatie over de Enjoyfires vuurtafel Twist hardhout kan je bij het product zelf kijken. Deze vind je hier.

Enjoyfires Feuertisch Twist Hartholz 120 x 80 cm. Enjoyfires vuurtafel Twist hardhout