Top 7 ronde vuurtafels van dit seizoen

Ronde vuurtafels zie je een stuk minder op het internet voorbij komen dan de vierkante of rechthoekige vuurtafels, maar ze doen zeker niet onder! Zeg nou zelf, hoe gezellig is het om met je vrienden of familie rondom een ronde vuurtafel samen te komen en vele avonden in de tuin door te brengen. In dit overzicht hebben wij een top 7 samengesteld van de mooiste ronde vuurtafels van dit seizoen.

Ronde vuurtafel 1: Enjoyfires Roundi

Enjoyfires Roundi ronde vuurtafel

De Enjoyfires Roundi is een nieuwkomer dit seizoen. Deze ronde vuurtafel heeft een modern uiterlijk en bestaat uit twee tafels. De grote ronde tafel met een diameter van 90 cm heeft een ingebouwde gashaard. In de kleinere tafel met een diameter van 50 cm, welke tevens dient als bijzettafel, kun je de gasfles netjes opbergen.  

Het ronde tafelblad en de ronde gasbox zijn gemaakt van Acacia hardhout. Deze soort hardhout staat bekend om haar duurzame karakter. De rest van de ronde vuurtafel is gemaakt van zwart stevig aluminium. Hierdoor krijgt de vuurtafel een industrieel karakter. 

De Enjoyfires Roundi vuurtafel rond is verkrijgbaar voor €599.

Ronde vuurtafel 2: de Happy Cocooning vuurtafel bowl

De ronde vuurtafel Happy Cocooning Bowl

Als je naar Chateau Meiland of Love Island hebt gekeken zal deze vuurtafel je wellicht bekend voorkomen; de Happy Cocooning vuurtafel bowl. Deze ronde vuurtafel is gemaakt van composiet. Composiet is een prachtig materiaal om ronde vuurtafels van te maken, want het is goed bestand tegen hoge temperaturen. In de vuurtafel is echter geen ruimte op de gasfles op te bergen, maar Happy Cocooning heeft daar ook een handige oplossing voor gevonden. In het composiet Happy Cocooning bijzettafeltje kun je de gasfles netjes opbergen en hij staat mooi naast de Happy Cocooning ronde vuurtafel. 

Bij deze ronde vuurtafel van Happy Cocooning ontvang je 4 gratis keramische stammetjes om hem een natuurlijke look te geven! Daarnaast kun je ook zijtafeltjes bestellen welke je in de vuurtafel kunt hangen zodat je meer ruimte hebt voor het neerzetten van een heerlijk glaasje wijn of wat versnaperingen.

De Happy Cocooning vuurtafel rond bowl is verkrijgbaar vanaf €749 en is beschikbaar in verschillende kleuren. 

Ronde vuurtafel 3 en 4: de Cosiscoop pillar

Hoge ronde vuurtafel Cosipillar

Op een gedeelde derde en vierde plek staat de Cosiscoop pillar. Deze hoge ronde vuurtafels, ook wel vuurzuilen genoemd, zijn perfect om te plaatsen naast de entree, bij een bedrijfsingang of een restaurant. De hoge ronde vuurzuilen bieden voldoende ruimte voor het opbergen van een 5 kg gasfles waarmee hij tot wel 70 uur kan branden! Daarnaast zorgen deze mooie hoge vuurzuilen voor veel sfeer.

De ronde vuurtafel Cosiscoop pillar teak is zoals de naam al doet vermoeden gemaakt van luxe teakhout. De zwarte Cosiscoop pillar is gemaakt van robuust aluminium. Bij de hoge vuurtafels ontvang je een bijpassende glasset, kiezelstenen, regelaar en gasslang.

De Cosiscoop pillar vuurtafel rond is verkrijgbaar vanaf €379.

Ronde vuurtafel 5: Ronde cortenstalen vuurtafel met grillrooster

Ronde cortenstaal vuurtafel Een ronde vuurtafel ook kunnen gebruiken als barbecue, hoe handig is dat! Met de ronde cortenstalen vuurtafel is dat mogelijk. Deze ronde vuurtafel heeft een doorsnee van 125 centimeter en past daarmee perfect in de wat grotere tuin. In tegenstelling tot de andere vuurtafels uit deze top 7, heb je bij deze ronde vuurtafel geen gasfles nodig maar kun je hout gebruiken.

In het midden is er voldoende ruimte om houtblokken neer te leggen. Daarnaast zorgt de brede rand ervoor dat er vrijwel geen vonken kunnen overspringen.

De cortenstaal vuurtafel rond met grillrooster is verkrijgbaar voor €542.

Ronde vuurtafel 6: de Cosidrum vuurtafel

Cosidrum ronde vuurtafel

Met de ronde Cosidrum vuurtafel van Cosi-fires heb je een prachtig eye-catcher in je tuin! De ronde vuurtafel heeft een unieke vorm en een omgekeerd kegel-effect. In de Cosidrum kun je de gasfles opbergen, zodat deze niet nog los naast de vuurtafel staat. Dankzij de hoogte van 70 centimeter kun je ook nog eens comfortabel rondom de vuurtafel zitten. 

De Cosidrum vuurtafel rond is nu te koop met 16% korting voor €459.

Ronde vuurtafel 7: Maak zelf een ronde vuurtafel!

Geen ronde vuurtafel gevonden die bij jouw tuin of wensen past? Steek dan je handen uit de mouwen en ga aan de slag met de ronde Sparkly Fire inbouwbrander.

Met deze ronde inbouwbrander kun je een vuurtafel helemaal zelf naar wens maken. Bekijk het voorbeeld hiernaast van een van onze klanten en hoe hij van een regenton een ronde vuurtafel heeft gemaakt. Hoe leuk is dat!

De ronde Sparkly Fire inbouwbrander is een fijne budgetbrander welke mooie vlammen geeft zonder rook of vonken. Daarnaast kun je middels de handige regelknop de hoogte van de vlam instellen.