Onze top 7 bio-ethanol haarden staand

bio ethanol haard staand

In ons assortiment vind je een steeds groter wordende collectie bio-ethanol haarden en branders. Er is steeds meer vraag naar dit type haard, omdat bio-ethanol een schone en voordelige brandstof is. Hierbij komt nauwelijks geur of rook vrij komt tijdens de verbranding én je kunt deze haarden in huis gebruiken. We hebben voor jou een top 7 samengesteld van onze bestlopende staande bio-ethanol haarden en bio-ethanol tafelhaarden.

#1 - Bio ethanol tafelhaard binnen rechthoek losstaand 38x38x18 cm

Enjoyfires bio ethanol tafelhaard binnen rechthoek 38x18x18 cm - zwartDeze losstaande bio ethanol haard is de favoriet van het afgelopen jaar! Deze kleine haard kun je overal eenvoudig neerzetten. Ondanks zijn kleine formaat, zorgt dit bio ethanol haardje voor veel sfeer en een prachtig vlammenspel.

Deze bio ethanol tafelhaard is veilig te gebruiken, aan de zijkanten wordt het vlammenspel beschermt door twee glasplaatjes. 

Deze staande bio ethanol tafelhaard is perfect wanneer je geen aanpassingen wilt doen aan je huis, maar toch wilt genieten van een gezellig, knus vuurtje. Zet bij het gebruik van een bio ethanol haard altijd een raam open, zodat er een goede toevoer is van frisse lucht.

#2 - Enjoyfires bio ethanol haard staand rechthoek 60x35x120 cm

Enjoyfires bio ethanol staande haard rechthoekDe Enjoyfires bio-ethanol staande haard rechthoek heeft een strak en simpel design. Hierdoor past de vrijstaande haard perfect in een strak en modern interieur. Je kunt de staande haard ook buiten plaatsen en gebruiken. Er mag dan geen wind staan en de haard mag niet nat worden.

Het voordeel van bio ethanol haarden is dat je geen elektriciteit nodig hebt om het vuur aan te krijgen. Wanneer de bio ethanol haard gevuld is met bio ethanol, steek je dit eenvoudig aan met een lange aansteker.

Deze bio ethanol haard staand heeft een rechthoekige brander met een capaciteit van 1-1,5 liter. 

#3 - Enjoyfires bio ethanol haard staand 40x40x120 cm

Bio ethanol haard staand 40x40x120 cmDe Enjoyfires bio ethanol haard staand 40x40x120 cm heeft een strak design en is daardoor een echte eyecatcher in je huis of naast de voordeur!

Deze staande haard zorgt voor veel sfeer en geeft 2-4 kW warmte af. Dit kun je vergelijken met een verwarming. De brander in de haard heeft een capaciteit van 1-1,5 liter. Door de grotere inhoud van de brander in de staande haard, kun je genieten van een prachtig groot vlammenspel. Bij de verbranding van bio ethanol komen geen schadelijke gassen vrij. Zet wel een raam op een kiertje open voor de toevoer van frisse lucht.

Deze vrijstaande haard is verkrijgbaar in het zwart en wit.

#4 - Enjoyfires bio ethanol tafelhaard binnen 20x20x32 cm

Enjoyfres bio ethanol tafelhaard binnen 20x20x32 cm Op de vierde plaats staat de Enjoyfires bio ethanol tafelhaard. Deze kleine vierkante bio ethanol tafelhaard wordt geleverd met vier glasplaatjes en heeft een ronde brander.

Net zoals de andere tafelhaardjes kun je deze overal neerzetten. Zet je hem neer tijdens het eten op de eettafel, bij het borrelen op de salontafel of gezellig op de dressoirkast? Het kan allemaal! 

Deze bio ethanol tafelhaard en alle andere staande haarden worden zonder verzendkosten verzonden. Bestel je ze op werkdagen voor 16:30? Dan versturen wij ze dezelfde dag nog naar je toe.

#5 - Enjoyfires Torch bio ethanol haard staand 40x40x145 cm

Enjoyfires bio ethanol haard torchDeze stoere vuurzuilen lijken op een grote fakkel en geven een gezellige ambiance. In tegenstelling tot de andere bio ethanol staande haarden, wordt de brander van deze haard niet beschermt met glasplaten. Om de brander zit een raster wat zorgt voor een romantisch vuurspel.  

Deze staande haarden staat prachtig in je tuin, in de gang binnenshuis of naast een grote entree. De brander in de vuurzuil heeft een capaciteit van 2 liter. Deze staande haarden worden geleverd inclusief brander en vlamsluiter. Je hoeft alleen nog zelf de bio-ethanol aan te schaffen.

Deze haard is verkrijgbaar in het zwart en wit. 

#6 - Enjoyfires Column bio ethanol haard staand

Bio ethanol haard staand columnDe Enjoyfires Column staande haard is verkrijgbaar in twee afmetingen: 20x20x70 cm en 20x20x90 cm. De staanden haarden zijn een perfecte toevoeging aan bijvoorbeeld je overdekte terras of in de hoek van je woonkamer.

Wil je graag een speels effect binnen-of buitenshuis creëren? Combineer dan beide haarden met elkaar! De staande haard is makkelijk verplaatsbaar en kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

#7 - Enjoyfires vuurplaats bio ethanol 25x25x65 cm

Enjoyfires vuurplaats bio ethanol 25x25x65cmDe Enjoyfires vuurplaats is de enige witte tafelhaard in de collectie. Deze slanke, hogere tafelhaard heeft een brander met een inhoud van 0,7 liter. Helemaal gevuld zal de staande haard hier ongeveer 1,5 uur op branden.

Eenmaal gevuld met bio ethanol, zullen de vlammen hoog reiken van deze tafelhaard. Dankzij het hoge vlammenspel kun je vanuit iedere hoek van de kamer goed zien. Deze staande bio ethanol tafelhaard wordt geleverd inclusief 4 hoge glasplaten en een vlamsluiter om de vlammen te doven.

Bekijk alle bio ethanol haarden staand! 

Naast deze 7 bio ethanol haarden, hebben we nog meer haarden in onze collectie. Zo vind je diverse zwart stalen wandhaarden en inbouwbranders in verschillende formaten. De bio ethanol wandhaarden hang je eenvoudig op aan de muur. Met de bio ethanol branders kun je zelf een bio ethanol vuurtafel of haard maken. 

Bekijk hier onze collectie bio ethanol branders en haarden