Maak je eigen buitenkeuken met OneQ

Ben jij een echt buitenmens en eet jij het liefst iedere dag buiten? Dan hebben we goed nieuws, want je hoeft niet meer te wachten op de eerste zonnestralen en tot de barbecue waar aangeslingerd kan worden. Met een buitenkeuken bereid je nog veel meer gerechten en kun je het hele jaar door gezellig buiten koken terwijl je met je gasten aan het kletsen bent. Oké misschien is een overkapping en een heater in de winter geen overbodige luxe. Met een OneQ buitenkeuken geniet je niet alleen in de zomer van culinaire hoogstandjes in de tuin, maar geniet je het hele jaar door van buiten koken.

Buitenkeuken van OneQ

OneQ is een Nederlands designmerk gespecialiseerd in buitenkeukens en barbecues. Ze hebben een aantal standaard onderstellen, ook wel legs genoemd, die je kan combineren met de vele modules. De modules kunnen ook ingebouwd worden in je eigen tafel, waardoor je een eigen uniek design creëert.

Standaard onderstel OneQ

OneQ heeft een aantal standaard onderstellen. Het onderstel (een leg) is de basis van je buitenkeuken. De onderstellen zijn makkelijk in iedere richting aan elkaar te koppelen dankzij een haak/oog schakeling. Je kunt aan elk onderstel een eigen functie (een module) toekennen.

 

Bekijk alle OneQ onderstellen en modules

Modules OneQ

Er is vanalles om jouw buitenkeuken tot een droomkeuken te maken. Je kan het zo gek niet bedenken. Ten eerste heb je keuze uit een gasbarbecue of houtskoolbarbecue. Daarnaast kun je denken aan wijnkoelers, spoelbakken, snijplanken.

Bekijk alle OneQ onderstellen en modules

Maak je eigen buitenkeuken

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van klanten die de modules in hun eigen tafel hebben gebouwd.

 

 

 

Maak je eigen OneQ buitenkeuken