Cosi tafelhaard: alle soorten en voordelen vind je hier!

Met de Cosi tafelhaard kun je zelf een prachtige vuurtafel maken

Als je bezig bent met het uitzoeken van een geschikte tafelhaard voor het zelf bouwen van een vuurtafel, kan de Cosi tafelhaard niet aan je aandacht zijn ontglipt. De populaire tafelhaard van het merk Cosi-fires is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en soorten. Op deze pagina leggen wij je meer uit over de verschillende Cosi tafelhaarden en beantwoorden we al je prangende vragen!

Het merk Cosi-fires

Cosi-fires is inmiddels een bekend en gevestigd merk op de Nederlandse en Belgische markt. Naast de kant-en-klare vuurtafels zijn er ook diverse tafelhaarden te vinden in het steeds vernieuwende assortiment. Het merk staat voor kwaliteit, design en ze hebben een oog voor detail wat in alle producten terug is te zien.

Voor de (middel) grote tuinen zijn er de Cosi vuurtafels en tafelhaarden. Voor de kleinere tuinen kun je ook een tafelhaard gebruiken of een van de Cosi gaslantaarns plaatsen. Zo is er voor iedere tuin een bijpassend Cosi product te vinden en kun je op ieder moment van de dag genieten van een sfeervol knus vuurtje. Niet voor niets is het motto van Cosi-fires “Let’s get Cosi & go outside”  

De verschillende Cosi tafelhaarden

Cosi heeft zeven verschillende tafelhaarden in haar assortiment, waarvan er zes gebruikt kunnen worden om zelf een vuurtafel te maken. Deze inbouw-tafelhaarden zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en in 2 kleuren. De Cosi tafelhaarden dienen op een propaangasfles aangesloten te worden. De inbouwtafelhaarden worden geleverd inclusief een 30mb regelaar met gasslang om de gasslang op aan te sluiten, lavastenen om de tafelhaard een sfeervol effect te geven en een RVS afdekplaat om de tafelhaard af te dekken na gebruik.

De verschillende RVS Cosi tafelhaarden

De RVS Cosi tafelhaarden zijn verkrijgbaar in twee modellen: vierkant en rechthoekig. Het kleine vierkante model heeft een afmeting van 40x40 cm. De rechthoekige tafelhaarden zijn verkrijgbaar in twee formaten: 52x32 cm en 60x22 cm. 

 

De verschillende Zwarte Cosi tafelhaarden

De zwarte Cosi tafelhaarden zijn in dezelfde formaten verkrijgbaar als de RVS-kleurige tafelhaarden. De zwarte tafelhaarden zijn ook gemaakt van RVS en voorzien van een zwarte poedercoating.

Shop hier alle Cosi inbouwtafelhaarden

Leuk weetje: Wist je dat Cosi-fires het enige merk is dat tafelhaarden heeft in het zwart? Andere merken bieden ze in RVS (kleur) aan.

De verplaatsbare tafelhaard van Cosi: de Cosi build-up

De Cosi build-up tafelhaard

Wil je geen gat maken in een bestaande tuintafel of zelf een vuurtafel maken? Kies dan voor de Cosi build-up tafelhaard. Deze tafelhaard kun je op ieder tafeltje buiten neerzetten. Het maakt niet uit of je er gebruik van wil maken tijdens het eten of ’s avonds met een verjaardag, je kunt hem overal kwijt!

De Cosi build-up tafelhaard is een complete haard. Je ontvangt hierbij het beschermglas, de lavastenen, een 30mb regelaar met gasslang én een bijpassende beschermhoes!

Shop hier de Cosi build-up tafelhaard

De veiligheid van de Cosi tafelhaarden

Alle Cosi tafelhaarden voldoen aan de Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn namelijk CE gekeurd en gecertificeerd door KIWA/GASTEC. Hierdoor kun je zorgeloos genieten bij een knisperend vuurtje.

De Cosi tafelhaarden uitbreiden met accessoires

Wil je jouw Cosi inbouw-tafelhaard verder uitbreiden en het plaatje compleet maken? Dan kun je een bijpassende glasset om de tafelhaard plaatsen. Het voordeel hiervan is dat wanneer er kinderen of huisdieren, zij niet in de buurt van de warme vlammen kunnen komen. Daarnaast geeft een glasset en luxe effect aan je zelfgemaakte vuurtafel en zorgt de glasset ervoor dat harde windstoten minder grip krijgen op de vlammen waardoor het vuur mooier aan blijft.

Heb je vragen over de Cosi tafelhaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!