NIEUW: Ambiance vuurtafel speelt in op de industriële tuintrend

We zijn er inmiddels mee bekend: vuurtafels op gas. Deze sfeermakers kunnen haast niet meer in de achtertuin ontbreken. Of de dagen nu korter en kouder worden of straks weer langer en warmer, de vuurtafel is een perfecte toevoeging in de achtertuin. Ze passen perfect onder een overkapping of in een hoekje op de veranda. Sinds kort is het vuurtafel assortiment van Designtuinhaarden.nl uitgebreid met 16 nieuwe Enjoyfires vuurtafels van de collectie Ambiance. In dit artikel lees je meer over deze veelzijdige industriële vuurtafel.

Een industriële vuurtafel die past in iedere tuin

De Ambiance vuurtafel is als laatste toegevoegd aan de collectie van Enjoyfires. In de eerdere collectie van Enjoyfires bestonden de vuurtafels voornamelijk uit materialen zoals steigerhout en beton. Met de Ambiance vuurtafel komt daar verandering in.

De Ambiance vuurtafel speelt in op de huidige en reeds opkomende trend: industrieel. In 2019 is er een andere twist ook aan deze trend gegeven, namelijk: Light Industrial. Hierbij wordt er in tegenstelling tot zwart en andere donkere kleuren gekozen voor een mix met zachtere kleuren.

De Ambiance vuurtafel speelt hier ook op in doordat het aluminium onderstel en de gasbox te verkrijgen zijn in twee kleuren: het klassieke zwart en scandinavisch of light industrial wit. Het tafelblad is daarnaast ook in diverse kleuren te verkrijgen, namelijk: wit, zwart, grijs en teak. Door deze veelzijdigheid in kleuren kan de vuurtafel worden samengesteld naar wens. In het assortiment zijn diverse kleurencombinaties te vinden waarin deze industriële vuurtafel besteld kan worden. Als de kleurencombinatie die je graag wilt er niet in staat, is het ook mogelijk om een andere gewenste kleurencombinatie door te geven en kan er een vuurtafel naar wens worden samengesteld.

Naast de kleuren kan de vuurtafel in twee verschillende maten worden besteld. Een vierkant model van 90 bij 90 cm en 35 cm hoog of een rechthoekig model van 120 bij 80 cm en 25 cm hoog. De vuurtafel is met 35 centimeter laag, maar past daardoor perfect bij je lounge set in de tuin. Er is op het tafelblad en bovenop de gasbox voldoende ruimte glazen drinken of snacks neer te zetten.

Zelf eenvoudig de Ambiance vuurtafel in elkaar zetten

De Ambiance vuurtafel moet bij ontvangst zelf in elkaar gezet worden. Het is een eenvoudige klus. Het tafelblad dient op het aluminium onderstel van de vuurtafel te worden gemonteerd en de gasbox aan de zijkant van het aluminium onderstel. Als laatste wordt de inbouwbrander in het tafelblad geplaatst. Nadat de vuurtafel in elkaar is gezet en gecontroleerd, kan een 5 KG gasfles (van Benegas) in de gasbox worden geplaatst en worden aangesloten op de inbouwbrander. De gasfles wordt overigens niet meegeleverd bij de vuurtafel, maar is inmiddels op vele verkooppunten te verkrijgen. Daarna is de vuurtafel klaar voor gebruik!

Wat de eerste Ambiance gebruikers zeggen over de vuurtafel

De Ambiance vuurtafel wordt warm ontvangen. Zo zegt Daniëlle over de Enjoyfires rechthoekige vuurtafel Ambiance (120x80x35 cm in het zwart-teak):

Een fantastisch mooie vuurtafel, dat is de superkorte samenvatting. Het was even schrikken toen hij binnen kwam, want wij hadden geen rekening gehouden met een bouwpakket, maar het is zeer waarschijnlijk dat wij dat in de beschrijving over het hoofd hebben gelezen. Het bleek overigens kinderlijk eenvoudig (ook al hadden de schroeven best iets langer mogen zijn) om hem in elkaar te zetten. Nu is het alleen nog maar genieten, laat die frissere zomeravonden maar komen!

Marco is kort over de Ambiance vuurtafel rechthoek in de kleuren zwart-grijs, maar zeer tevreden!

“Degelijk en mooi product. De haard in de vuurtafel is niet alleen heel gezellig, maar geeft ook veel warmte. Heel leuk om 's-avonds nog even een drankje te doen, terwijl de temperatuur buiten afkoelt, kan je toch nog lekker buiten zitten.”

Haal snel de Ambiance vuurtafel in huis

Een vuurtafel is gelukkig niet helemaal seizoensgebonden. Ook tijdens de koudere herfstdagen is het heerlijk om in een hoekje van de tuin of onder een overkapping bij een vuurtafel te zitten. Het zal je verbazen hoeveel warmte er van een vuurtafel af komt! In combinatie met een dekentje en een warm glas chocomelk kun je uren in de tuin blijven zitten zonder het koud te krijgen. Heb jij al een mooi plekje in je tuin uitgezocht waar je de Ambiance vuurtafel neer gaat zetten?

Bekijk hieronder de meest verkochte populaire modellen van de Ambiance vuurtafel: