5x de leukste Vaderdagcadeaus!

Aanstaande zonder 20 juni is het weer Vaderdag. Deze feestdag is ter ere van onze vaders, schoonvaders, bonusvader en alle andere mannen die de vaderrol op zich hebben genomen! Om deze speciale mannen in ons leven even extra centraal te zetten, mag een Vaderdagcadeau  natuurlijk niet ontbreken. Hieronder vind je de top 10 Vaderdagcadeaus van dit moment! Bestel ze op werkdagen voor 16:00 om ze op tijd in huis te hebben.

1.     Heb je een handige vader? Geef hem een leuk doe-cadeau!

Geef een inbouwbrander voor Vaderdag en hij kan zelf een vuurtafel maken!

Is jouw vader handig? Dan is een doe-cadeau natuurlijk altijd goed. In onze collectie hebben we veel verschillende inbouwbranders waarmee zelf een vuurtafel gemaakt kan worden. Zo zijn de budget-inbouwbranders van Sparkly Fire verkrijgbaar vanaf €219,95. De Sparkly Fire inbouwbranders doen zeker niet onder qua kwaliteit en zijn een mooi cadeau om te geven! Daarnaast hebben we ook wat duurdere inbouwbranders van de merken Enjoyfires, Cosi-fires en Happy Cocooning.

Bekijk hier de inbouwbranders

2.     Maak zelf een kampvuur in de tuin!

Geef een vuurkorf als Vaderdagcadeau. Succes gegarandeerd!

Wie houd er nou niet van een vuurtje stoken? Met een vuurkorf kun je jouw vader dit op een veilige manier in de tuin laten doen! Nog wat marshmallows of een wat vlees erbij op een spies en grillen maar! De vuurkorven vliegen het magazijn uit, dus houd goed te voorraad van de producten in de gaten.

Bekijk hier de vuurkorven

3.     Een tuinhaard mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken!

Tuinhaard voor Vaderdag

Waarom zou je het bij een klein vuurtje houden als je ook een grotere tuinhaard van robuust cortenstaal of luxe zwart staal cadeau kan doen? De verschillende tuinhaarden van GardenMaxX zijn een lust voor het oog. Dankzij de stevige kwaliteit heeft je vader hier lang plezier van.

Bekijk hier de tuinhaarden

4.     Gezelligheid en sfeer in de tuin met een stoere gaslantaarn

Cosiscoop vaderdag

Een Cosiscoop gaslantaarn is een leuke, sfeervolle toevoeging aan de tuin of aan het balkon. Aan de onderzijde van de gaslantaarn kun je eenvoudig een gascartouche indraaien, waarna je hem met een lange aansteker kunt aansteken. De Cosiscoop gaslantaarns zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, zodat er voor iedere vader een perfect model te vinden is!

Bekijk hier de Cosiscoop gaslantaarns

5.     Grillen, bakken en braden!

Vaderdag barbecue

Je vader laten grillen, bakken en braden als een echte masterchef? Dat kan met de Mestic barbecues of de Campingaz multifunctionele party grill. Deze barbecues zijn op meerdere manieren te gebruiken en de lekkerste maaltijden zijn hiermee te bereiden.

Bekijk hier de barbecues