Vuurtafel groothandel | Word dealer van onze Enjoyfires producten

Vuurtafel groothandel | Je vindt het hier!

Heb jij een webshop of winkel in tuin- en lifestyleproducten en wil je graag je assortiment uitbreiden d.m.v. het toevoegen van nieuwe merken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze eigen gespecialiseerde webshops in tuinartikelen, zijn wij namelijk ook een vuurtafel groothandel van ons eigen merk Enjoyfires. Onze Enjoyfires producten zijn dus verkrijgbaar voor wederverkoop. Wel zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je dealer bij ons kunt worden en je mag inkopen bij onze online vuurtafel groothandel. Hierover lees je meer op deze pagina!

Enjoyfires inkopen via de online vuurtafel groothandel

Enjoyfires is ons eigen merk dat we sinds een aantal jaar aan het opzetten zijn. We regelen hiervoor alles zelf. Van het ontwerp van ons assortiment tot de productie en de levering bij de consument.

Inmiddels bestaat het Enjoyfires assortiment uit een diversiteit van terrasverwarmers welke je eenvoudig online kunt inkopen. Je vindt in onze collectie o.a. vuurtafels, vuurzuilen, tuinhaarden en inbouwbranders. Alle terrasverwarmers staan ervoor om een gezellige sfeer te kunnen creëren! 

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn al onze artikelen voorzien van een CE-keuring en worden ze alleen uitgevoerd in de beste materialen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar onze vuurschalen, dan zie je dat deze uitgevoerd zijn in 3mm dik staal. Ter vergelijking kiezen andere bedrijven er bijvoorbeeld voor om gebruik te maken van 1mm dik staal. We willen niet besparen op kwaliteit en staan open voor de verbetering van onze producten.

Wil je ook wederverkoper van Enjoyfires worden?

Als je in het bezit bent van een webshop of winkel is het mogelijk om een dealer van ons te worden. Ook als je startende bent! Wij kijken er vooral naar of jij en jouw website/winkel bij ons en onze visie past. Daarnaast zullen we onze samenwerking jaarlijks evalueren.

De vuurtafels in eigen voorraad nemen of juist dropshipping?

Is jouw bedrijf nog niet groot genoeg om een voorraad in te slaan vanuit onze vuurtafel groothandel? Of heb je een slechtere verkoop dan verwacht en zit je met veel voorraad? Wij snappen dat je als ondernemer niet teveel risico wilt lopen. Daarom is het ook mogelijk dat wij de bestelling vanuit ons magazijn naar jouw klant versturen. Zo hoef je zelf geen voorraad in te kopen en loop je dus ook geen onnodig risico.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk onze Enjoyfires producten op voorraad te nemen. Wij kunnen de voorraad naar je magazijn sturen of je haalt ze op bij onze vuurtafel groothandel.

Vuurtafel groothandel - verkoop ook inbouwbranders

Verwerkings- en transportkosten

Als je dealer bij ons bent, geldt er geen minimale afname. Alleen bij een aankoopbedrag tot €750,00 zullen er verwerkings- en transportkosten gerekend worden. Dit omvat 29 EUR. Bij een aankoopbedrag boven €750,00 vervallen deze kosten.

Je mag natuurlijk ook altijd de gewenste goederen bij ons komen afhalen in Papendrecht (ZH).

Ook een wederverkoper worden? Zo kan het!

Heb je interesse in onze artikelen? Volg dan de volgende stappen en neem contact met ons op!

  1. Op onze website, www.green-lab.nl, kun je een zakelijk account aanmaken;
  2. Stuur ons vervolgens een email met daarin de volgende gegevens: je naam, KVK-nummer, BTW-nummer en het platform/de winkel waar je de Enjoyfires artikelen wilt verkopen;
  3. Wij zullen deze eventueel goedkeuren na ontvangst van je bedrijfsgegevens. Zodra je account is goedgekeurd, kun je direct inloggen, prijzen bekijken en bestellingen plaatsen.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over het dealer worden? Aarzel dan niet en neem telefonisch of via e-mail contact op met onze klantenservice. Wie weet tot snel!