Happy Cocooning Accessoires

Happy Cocooning accessoires: bijzettafels, gasdrukregelaar en meer

Happy Cocooning draagt mee aan een stuk terras beleving. Een Cocoon Table zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin. Maak je Happy Cocooning vuurtafel nu compleet met de bijhorende accessoires voor het ultieme "Cocoon" gevoel.

 

Weet je niet zeker welke Happy Cocooning accessoires je nodig hebt? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag hoe je jouw Happy Cocooning vuurtafel compleet kunt maken.

Lees meer

Happy Cocooning vuurtafel met accessoires kopen?

Shop jouw nieuwe Happy Cocooning vuurtafel met accessoires voordelig en eenvoudig online! In onze collectie vind je alle soorten Happy Cocooning vuurtafels en bijhorende accessoires. Indien de vuurtafel op voorraad is en je besteld op werkdagen voor 16:00, dan ontvang je hem de volgende werkdag al in huis. De verzending is ook gratis en je kunt bij ons kiezen om je aankoop te beschermen via onze externe partner Trusted Shops.

 

In het assortiment van Happy Cocooning vind je een breed scala aan stijlvolle vuurtafels en sinds 2022 ook gaslantaarns. De vuurtafels van Happy Cocooning zijn ontzettend divers. Zo heb je aluminium Happy Cocooning vuurtafels, maar ook de stijlvolle composieten vuurtafels en rustieke teakhouten vuurtafels. In de aluminium vuurtafels kun je eenvoudig de gasfles opbergen. Bij de composieten en teakhouten vuurtafels berg je de gasfles op in een aparte bijzettafel. Ontdek hieronder de verschillende Happy Cocooning vuurtafels.

De Cocoon tables gemaakt van composiet

Van composiet kan men diverse vormen maken. Zo zijn er vierkante Happy Cocooning vuurtafels van composiet van 60x60 centimeter, maar je vindt ook ronde vuurtafels, ovale vuurtafels, kegelvormige vuurtafels en ronde bolle vuurtafels. Deze soort Happy Cocooning vuurtafels worden aangeboden in een aantal mooie kleuren, zoals wit, zwart, antraciet en taupe. Ook zijn de tafelmodellen (de table top vuurtafels) erg leuk om direct op jouw eigen tafel te plaatsen! Het voordeel van composiet is dat dit goed bestand is tegen grote temperatuurverschillen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je vele jaren kunt genieten van een prachtige Cocoon Table.

 

Het vermogen van de vuurtafels verschilt enorm bij de Happy Cocooning vuurtafels. De Happy Cocooning Cocoon Table vierkant 76 x 76 x 46 cm is de tafel met het grootste vermogen van 19,5 kW. Met deze Cocoon Table geniet je het hele jaar door van de gezelligheid, warmte en sfeer die de vuurtafel met zich meebrengt. 

 

Let erop dat er in de composieten vuurtafels van Happy Cocooning geen ruimte is om een gasfles in op te bergen. Deze kun je opbergen in een bijpassend tafeltje of je kunt deze naast de vuurtafel zetten. In de aluminium en teakhouten vuurtafels is wel ruimte om de gasfles netjes op te bergen.

De luxe teakhouten vuurtafels van Happy Cocooning vuurtafels

De vuurtafels die Happy Cocooning aanbiedt van teakhout zijn verkrijgbaar in een lichte en donkere houtkleur. Daarnaast hebben ze een lage serie vuurtafels met een hoogte van 46 centimeter. De Lounge & Dining serie is iets hoger dan de gemiddelde salontafel en heeft een hoogte van 67,5 centimeter. In deze tafels kan een gasfles geplaatst worden, in tegenstelling tot de lagere tafels waarbij dat niet mogelijk is. De minimale hoogte die de tafel hiervoor moet hebben is 55 cm.

De Happy Cocooning aluminium vuurtafels

Sinds 2021 heeft Happy Cocooning ook aluminium vuurtafels in haar assortiment. Met de aluminium vuurtafels gaat Happy Cocooning net zoals Cosi-Fires en Enjoyfires mee in de nieuwe industriële tuintrend. De aluminium vuurtafels zijn verkrijgbaar in antraciet of wit en hebben een handig opbergvak voor spulletjes zoals tijdschriften. Daarnaast kan in de Happy Cocooning aluminium vuurtafel de gasfles eenvoudig worden opgeborgen. De ingebouwde tafelhaarden van deze aluminium vuurtafels hebben een rvs-brander van 6,5 kW.

Happy Cocooning vuurtafels rond

Happy Cocooning heeft de meeste ronde vuurtafels in haar collectie. De ronde vuurtafels, gemaakt van composiet, zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is er de 'Cocoon Table rond' in het zwart, maar vind je ook de Happy Cocooning vuurtafel rond van 61x61x42 cm. Deze ronde vuurtafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, taupe en donker grijs. Heb je geen ruimte voor een grote ronde vuurtafel in je tuin? Dan kun je ook het ronde Happy Cocooning tafelmodel op je tafel plaatsen. Met het tafelmodel hoef je geen grote aanpassingen te doen om toch van een sfeervol vuurtje te kunnen genieten.

Accessoires van Happy Cocooning

Maak je vuurtafel van Happy Cocooning compleet met bijpassende accessoires. Je vindt het assortiment van Happy Cocooning veel verschillende accessoires, zoals handige opbergboxen voor gasflessen (handig voor de lage vuurtafels waarbij de gasfles niet in de tafel geplaatst kan worden), zijtafeltjes, gasdrukregelaars, glazen ombouwen en diverse beschermhoezen.

Niet gevonden wat je zocht? Maak je eigen Happy Cocooning vuurtafel

Geen Happy Cocooning vuurtafel gevonden die volledig aan je wensen voldoet? Maak er dan eentje zelf! Happy Cocooning heeft diverse inbouwbranders met bijbehorende accessoires. Daarmee maak je eenvoudig een vuurtafel volledig naar wens. Zo kun je zelf een vuurtafel bouwen, maar je kunt ook een gat maken in je bestaande tuintafel. Bekijk alle Happy Cocooning inbouwbranders hier.