Filters
Selectie verfijnen
Tuinhaard zwart

Tuinhaard zwart kopen? Alle zwarte haarden voor buiten vind je hier!

Hieronder vind je al onze zwarte tuinhaarden. Deze zwarte tuinhaarden zijn gespoten met een hittebestendige coating of zijn van gietijzer. Deze tuinhaarden / buitenhaarden kunnen ook wat verkleuren door de hitte van het vuur. Sommige zwarte tuinhaarden beschikken over een handige houtopslag waardoor je eenvoudig het vuur kunt laten branden.

 

Heb je vragen over de zwarte tuinhaarden, terrashaarden of buitenhaarden? Neem dan contact met ons op! Onze haard-experts beantwoorden graag al je vragen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Geniet meer van je tuin met een zwarte tuinhaard

Tuinhaarden staan voor meer gezelligheid en warmte in de tuin! Zie je het al voor je: gezellig met je vrienden, familie of je partner voor een knisperend vuurtje in de tuin. De warmte die van een tuinhaard afkomt is meer dan voldoende om aangenaam in de tuin te kunnen zitten. Sommige zwarte tuinhaarden hebben een handig opbergvak om het hout op te slaan.

Zwarte terraskachel kopen?

Ben je opzoek naar een mooie zwarte terraskachel? Dan ben je bij Designtuinhaarden.nl aan het juiste adres! In onze collectie zwarte terraskachels vind je terraskachels in diverse vormen: van ronde zwarte terraskachels tot hoge of hoekige zwarte terraskachels. Daarnaast hebben we ook nog zwarte terraskachels met een ingebouwde houtopslag, hoe handig is dat! Bij sommige terraskachels is het ook mogelijk om een schoorsteen bij te bestellen, zodat je geen last van de rookvorming hebt.

Verschillende materiaalsoorten van de tuinhaarden

Tuinhaarden zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten, van gietijzer tot steen of cortenstaal. De zwarte tuinhaarden die je bij Designtuinhaarden.nl vindt, zijn gemaakt van zwart gecoat staal. De zwarte tuinhaarden zijn voorzien van een hittebestendige coating. Het kan voorkomen dat na verloop van tijd de tuinhaard iets verkleurt en dat de coating bij de vuurzone wat verdwijnt. Je zou dit zelf kunnen bijwerken met een hittebestendige lak om de levensduur van je zwarte tuinhaard te verbeteren!

 

Naast zwarte tuinhaarden verkopen we ook nog diverse cortenstaal tuinhaarden en schanskorf tuinhaarden. Door de natuurlijke kleurencombinatie van cortenstaal, krijgt je tuin met een cortenstaal tuinhaard een natuurlijke uitstraling. De schanskorf tuinhaarden zijn robuust en sterk, en kun je zelfs integreren in je tuinmuur. 

Maak van je zwarte tuinhaard een barbecue!

Geniet van het knisperende vuur én een lekker stuk vlees, verander je zwarte tuinhaard in een barbecue! Bij een aantal zwarte tuinhaarden is het mogelijk om een barbecue rooster of grill bij te bestellen, zoals bij de Pincata tuinhaard.

 

Ben je een echte chef en wil je meer halen uit buiten koken? Bekijk dan onze buitenkeukens! Je kunt deze volledig naar wens samenstellen.

Zwarte terrashaard op gas?

Naast de zwarte houthaarden die je in deze categorie vindt, hebben we ook nog een groot assortiment in zwarte terrashaarden op gas gestookt! Deze zwarte terrashaarden op gas zijn eenvoudig aan te sluiten op een propaan gasfles. Je kunt deze terrashaarden op gas ook voor een kwartiertje aanzetten, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen.

Shop je zwarte tuinhaard voordelig online

Shop je zwarte tuinhaard, terrashaard of buitenhaard ook voordelig en veilig online! In onze collectie vind je verschillende tuinhaarden met korting. Zo ook de populaire Rengo tuinhaard, Pular tuinhard en de Sanga tuinhaard. Wil je liever de zwarte tuinhaard eerst zien voordat je hem betaald? Kies dan voor een van onze achteraf betaalmethodes. Je kunt ook je bestelling met één klik op de knop verzekeren via Trusted Shops.