Filters
Selectie verfijnen
Terrasverwarmer

Terrasverwarmer kopen? Bekijk ons assortiment!

Tijdens de koudere avonden of koude dagen alsnog lekker buiten zitten? Verwarm de ruimte onder de overkapping, parasol of gewoon op het terras met een infrarood terrasverwarmer. De infrarode stalen geven een heerlijke warmte af en verwarmen de voorwerpen welke aan de straling worden blootgesteld.

 

Heb je vragen over de terrasverwarmers? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Koop hier je elektrische terrasverwarmer en geniet het hele jaar door

Met een elektrische terrasverwarmer kun je 's avonds lekker lang buiten blijven zitten. Monteer de elektrische terrasverwarmer op het terras aan de gevel of onder de overkapping en laat je niet naar binnen sturen door dalende temperaturen. We hebben terrasverwarmers in verschillende soorten vermogens. Let op dat het niet teveel capaciteit vraagt van je stroomgroep. Doorgaans kan er maximaal 3500 watt op 1 stroomgroep maar houd daar wel wat speling in, want met het opstarten vraagt een terrasverwarmer meer vermogen. 

Liever een andere soort terrasverwarmer? 

Liever genieten bij de warmte van bijvoorbeeld een op hout gestookte terrasverwarmer? Bekijk dan onze tuinhaarden! De tuinhaarden bieden naast een fijne warmte, ook nog veel gezelligheid. Zeg nou zelf, wie wil nou niet genieten bij het knisperende vuur en de heerlijke geur die daarbij vrijkomt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een terrasverwarmer op gas. Deze terrasverwarmers zijn ook wel bekend onder de naam 'vuurtafel'. Vuurtafels geven niet zoveel warmte af als de elektrische terrasverwarmers, maar bieden wel veel gezelligheid en een aangename warmte op je gezicht of huid. 

Bestel een terrasverwarmer zonder zorgen

Je terrasverwarmer bestellen zonder zorgen? Dat doe je bij Designtuinhaarden.nl! Wij zijn aangesloten bij Trusted Shops. Trusted Shops biedt al onze kopers gratis kopersbescherming aan bij bestellingen tot €2.500. Dit houdt in dat wanneer er onverhoopt wat gebeurd met jouw terrasverwarmer, Trusted Shops voor je klaar staat. Heb je jouw bestelling bij ons geplaatst, dan kun je met één klik op de knop de gratis verzekering/kopersbescherming activeren middels de pop-up die dan in beeld komt. Klik op het gele logo rechts in beeld om hier meer informatie over te vinden.

Beoordelingen van Designtuinhaarden.nl

Onze klanten beoordelen Designtuinhaarden.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van honderden reviews! Je leest alle reviews hier op Trusted shops.