5 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,599.00 -  1,799.00
 1,799.00
 1,599.00
Schanskorf haarden

Schanskorf tuinhaarden - Stel je eigen schanskorf haar samen

Op zoek naar een mooie en stoere manier om je tuin gezelliger te maken? Kies dan voor een van onze schanskorf terrashaarden! Het zijn robuuste tuinhaarden welke je eventueel kunt integreren in bijvoorbeeld de erfafscheiding. Je kunt ook een schanskorf doorkijk haard midden in de tuin zetten en aan beiden zijden genieten van het knisperende vuur.

 

Het voordeel van onze schanskorf tuinhaarden is dat je zelf de kleur van de stenen kunt kiezen. Een kachelpijp, regenkapje en bbq-rooster worden standaard meegeleverd.

 

Wil je lekker barbecuen in de zomer met je nieuwe schanskorf haard? Je krijgt bij vrijwel alle tuinhaarden een gratis barbecuerooster. Laat de zomer maar beginnen!

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Schanskorf tuinhaard BBQ 110x60x180 cm

   1,599.00
  1-2 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Schanskorf tuinhaard BBQ 110x200x60 cm

   1,699.00
  1-2 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Schanskorf blokhaard BBQ 120x60x130 cm

   1,599.00
  1-2 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Schanskorf blokhaard BBQ 120x60x180 cm

   1,699.00
  1-2 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Schanskorf buitenhaard BBQ 175x60x180 cm - met houtopslag

   1,799.00
  1-2 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Dé eye-catcher in de tuin: een tuinhaard van steen

Je ziet ze steeds meer bij mensen in de tuin staan én in bekende tuinprogramma's: stenen tuinhaarden, ook wel schanskorf haarden genoemd. Schanskorf haarden zijn grote, zware robuuste haarden. Een schanskorf haard bestaat uit een schanskorf (het stalen raster), de grote  schanskorf stenen, een kachelpijp en het stookgedeelte.

 

In onze collectie vind je diverse schanskorf haarden die je op verschillende manieren kunt plaatsen in de tuin. Zo kun je de schanskorf doorkijkhaarden in het midden van je tuin plaatsen, zodat je uit verschillende hoeken goed zicht hebt op het knisperende vuur. De andere schanskorfhaarden zijn mooi om te integreren in de erfafscheiding of aan de rand van de overkapping.

Stel je eigen schanskorf tuinhaard steen samen

Wil je een stenen schanskorf haard welke je helemaal naar je eigen wens kunt samenstellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik op een van de haarden en stel hem verder naar wens samen. Heb je specifieke maatwerk wensen? Mail ons dan je prijsaanvraag met tekening en/of duidelijk maatvoering omschrijving naar info@designtuinhaarden.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave mailen. Zijn er nog vragen die je liever via telefoon stelt? Ook dat kan, je kunt ons op werkdagen bereiken via 078 - 20 40 014

Waar ga jij de schanskorf haard in de tuin zetten?

Wanneer je de schanskorf haard thuis ontvangt, moet je hem zelf nog vullen met de meegeleverde stenen. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de schanskorf haard op de juiste plaats staat, want eenmaal gevuld met stenen is de haard niet meer eenvoudig van zijn plek te krijgen. 

 

Veel van onze klanten kiezen ervoor om de schanskorf haard te integreren in een tuinmuur, maar het is ook leuk wanneer je de schanskorf doorkijk haard midden in je tuin zet. Zo kun je aan beiden zijden genieten van het speelse vuur.

Gebruik je schanskorf tuinhaard ook als barbecue

Wil je met vrienden of familie in de zomer lekker barbecuen, maar in de winter alleen genieten van het knisperende vuur? Dan biedt de schanskorf tuinhaard de perfecte oplossing. We hebben diverse schanskorf tuinhaarden in ons assortiment waarbij je een barbecue rooster krijgt bijgeleverd. Bij de andere tuinhaarden kun je deze optioneel bij bestellen. Zo maak je in een handomdraai van je tuinhaard een barbecue. 

Kies zelf de kleur van de stenen uit van je schanskorf haard

Bij al onze schanskorf tuinhaarden is het mogelijk om te kiezen uit diverse steensoorten, zoals Basalt, Yellow sun, Ardenner, Bruine basalt, Grauwacke en Noors graniet. Bij iedere schanskorf tuinhaard zie je afbeeldingen van de stenen. Zo kies je altijd voor een prachtige stenen haard die perfect in je tuin past.

Bij een schanskorf tuinhaard kun je kiezen uit verschillende steensoorten, bekijk ze hier!

Maak de haard compleet met een schanskorf houtopslag of houtstapelaar

Trek de schanskorf-uitstraling verder door in je tuin met een schanskorf houtopslag of schanskorf houtstapelaar. Bij de schanskorf houtopslag wordt geleverd met Noors graniet. De schanskorf houtopslag heeft een bodem die wat van de grond afstaat. Zo ligt het hout niet op de grond en kan het goed drogen. Heb je geen plek voor een grote houtopslag? Dan kun je de kleinere houtstapelaar ook naast je schanskorf haard plaatsen. De houtstapelaar wordt ook geleverd met Noors graniet en is 140 centimeter hoog.