Gratis retour: 30 dagen bedenktijd*

Retourneren van je online aankoop

Online gekochte producten op Designtuinhaarden.nl, die ontvangen zijn via PostNL, kunnen gratis geretourneerd worden via een PostNL Servicepunt. Het gaat hierbij om producten die:

  • Inclusief verpakking niet groter zijn dan 58 bij 78 bij 175 cm 
  • en niet zwaarder zijn dan 30 kg.

Je mag het artikel net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop. Voorbeeld: bij een inbouwbrander mag je kijken hoe lang de gasslang is, maar je mag de brander niet gebruiken. Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht, stuur het artikel dan aan ons retour en neem contact op met onze klantenservice. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 30 dagen om van de koop af te zien. Dat is langer dan de wettelijke termijn van 14 dagen.

Retourneer je artikelen via het retourformulier hieronder

Retourproces

Om je artikelen te retourneren, dien je een aantal retourstappen te volgen. Via de button hieronder kun je jouw retour aanmelden, ook pallets. Je hebt voor het aanmelden van je retour je bestelnummer nodig en het mailadres waarmee je hebt besteld

Meld je retour hier aan

Je ontvangt het aankoopbedrag terug wanneer wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen in ons magazijn. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding retour betaald. Per e-mail ontvang je hier van een bevestiging.

Uitzondering op gratis retourneren

Gratis retourneren geldt niet voor palletzendingen of verzendingen via DHL. Dit geldt voor producten die inclusief verpakking groter zijn dan 58 x 78 x 175 cm of die zwaarder zijn dan 30 kg.