Gratis retour: 30 dagen bedenktijd*

Retourneren van je online aankoop:

Online gekochte producten op Designtuinhaarden.nl, die ontvangen zijn via PostNL, kunnen gratis geretourneerd worden via een PostNL Servicepunt. Het gaat hierbij om producten die incl. verpakking niet groter zijn dan 58 bij 78 bij 175 cm en niet zwaarder zijn dan 30 kg. Je mag het artikel net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop. Voorbeeld: bij een inbouwbrander mag je kijken hoe lang de gasslang is, maar je mag de brander niet gebruiken. Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht, stuur het artikel dan aan ons retour. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 30 dagen om van de koop af te zien. Dat is langer dan de wettelijke termijn van 14 dagen.


Wanneer je een online gekocht artikel wilt retourneren, raden we je aan om het retourformulier in te vullen. Je krijgt van ons dan een retouretiket.


Je ontvangt het aankoopbedrag bij het retourneren van de volledige bestelling. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding retour betaald. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

Uitzondering
Gratis retourneren geldt niet voor palletzendingen of verzendingen via DHL. Dit geldt voor producten die incl. verpakking groter zijn dan 58 x 78 x 175 cm en die zwaarder zijn dan 30 kg.