Claim je gratis Greenlab Tony Chocolonely chocoladereep

Claim hier je gratis Greenlab Tony Chocolonely chocoladereep

Heb je laatst een of meerdere producten gekocht bij Designtuinhaarden.nl? Wij hopen dat je blij bent met je nieuwe aankoop en dat ze inmiddels al een mooi plekje hebben gekregen in je tuin, op je balkon of je dakterras.

Om mensen zo veel mogelijk te helpen met het maken van de juiste productkeuze, zijn we bezig met het toevoegen van zo veel mogelijk realistische sfeerfoto’s bij de producten. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar met jouw hulp!

Heb jij dus laatste een bestelling bij ons geplaatst en is hij inmiddels binnen? Dan zouden wij je willen vragen of je van jouw nieuwe aankoop een mooie sfeerfoto zou willen maken. De sfeerfoto(‘s) ontvangen we het liefste per mail, maar je kunt ze ook via Whatsapp naar ons toesturen. Ons Whatsapp-nummer is: 06-38079622. Vergeet niet om je adres waar we de chocoladereep naar toe moeten sturen en je ordernummer erbij te vermelden.

Als dank voor je hulp sturen wij je graag een heerlijke Greenlab Tony Chocolonely chocoladereep toe.

Verstuur hier je productfoto en ontvang je gratis chocoladereep

Maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen

Daarnaast kun je kans maken om je volledige aankoopbedrag terug te winnen! Dit doe je door jouw productfoto te delen op Instagram, ons te taggen (@greenlabshop) en door de hashtag #GoGreenlab te gebruiken. Lees eerst alle voorwaarden waaraan je moet voldoen om kans te maken om je aankoopbedrag terug te winnen.

Lees hier alle voorwaarden