Tip!

Niet veel ruimte in je tuin? De Cosiconcrete is een kleine vuurtafel met een mooie betonnen look. Je zet hem neer waar je maar wilt. 

Gezellig in de tuin rond een Cosi-fires vuurtafel

Een moderne vuurtafel is een luxe om in de tuin te hebben. Ze stralen letterlijk en figuurlijk warmte uit en zijn heerlijk om bij te ontspannen met en warm kop thee, goed gezelschap of een mooi boek. De tafelhaarden zijn niet alleen heel handig, maar zijn ook prachtig om te zien. Het is niet zo gek dat gashaarden steeds populairder worden. Ze zijn duurzaam en zorgen op een efficiënte manier voor warmte en gezelligheid.

 

Het aanbod van designkachels is groot. Welke je kiest hangt helemaal af van de stijl van je huis,  je inrichting en het soort tuin dat je hebt. Mooi zijn de nieuwe tafels van het merk Cosi-fires.

 

Bekijk hier alle vuurtafels van Cosi-fires

 

De Cosilines 95 vuurtafel op gas

Een mooie vuurtafel is de Cosilines 95. Deze vuurtafel heeft een afmeting van 95 bij 95 centimeter. De Cosilines vuurtafel is een mooie casual houten vuurtafel voor in de tuin. Het is een echte eye-catcher! De gasfles voor deze vuurtafel plaats je via een luikje aan de zijkant van de tafel.

De industriële Cosiloft vuurtafels

Cosi-fires speelt goed in op de industriële tuintrend van dit moment met de Cosiloft vuurtafels. Dit assortiment bestaat inmiddels uit een groot aantal diverse vuurtafels. Van lage modellen voor bij de loungeset, tot eettafels en hoge statafels. De vuurelementen zijn te verkrijgen in diverse kleurencombinaties, van een zwart aluminium onderstel met een teak houten blad, tot witte tafels met grijze houten bladen.

 

Daarnaast is er ook de Cosiloft Divider. Deze smalle, lange en hoge vuurtafel kan worden gebruikt als roomdivider of kan tussen twee tafels worden geplaatst op bijvoorbeeld een terras. De vuurtafel geeft een aangename warmte en schermt met zijn hoogte van 86 centimeter de ruimte goed af.

 

Bekijk hier alle Cosiloft industriële vuurtafels

Ga zelf aan de slag, bouw een vuurtafel met een Cosi inbouwbrander

Inbouwbrander rechthoekig

Misschien heb je al een mooie tafel die je wilt gebruiken om een vuurtafel te maken. Met een Cosi inbouwbranders maak je van elke tafel een prachtige vuurtafel. Je zaagt hiervoor een gat in de tafel. Vervolgens plaats je de inbouwset er makkelijk in. We hebben een vierkante en rechthoekige inbouwbrander. Met de bijgeleverde afdekplaat tover je de tafel weer om tot een ‘normale’ tafel. Handig als je een etentje geeft en alle ruimte nodig hebt!

 

Leestip: 'Zelf een vuurtafel maken?'