Filters
Selectie verfijnen
Bio ethanol tafelhaarden

Bio ethanol tafelhaard, de kleine sfeermaker voor binnen!

Geniet van een gezellig en sfeervol vuurspel in huis of in de tuin met een bio ethanol tafelhaard. De bio ethanol tafelhaarden zijn eenvoudig te verplaatsen, veilig in gebruik én leuk om als cadeau te geven (of zelf te houden natuurlijk). Heb je vragen over de bio ethanol tafelhaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wil je liever een groter model bio ethanol haard of alleen de losse brander? Bekijk dan onze complete collectie bio ethanol sfeerhaarden.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Wat is een bio ethanol tafelhaard?

Een bio ethanol tafelhaard is een klein haardje waarin een brander zit verwerkt. In deze brander kun je bio ethanol gieten. Dit steek je vervolgens aan met een lange aansteker. Na ongeveer 10 à 15 minuten zijn de vlammen goed verwarmt en kun je genieten van een prachtig vlammenspel. Rondom de brander zitten kleine glasplaatjes die voor een veilige omgeving zorgen. Daarnaast houden zij ook de wind tegen waardoor de vlammen mooi blijven.

 

In onze collectie vind je van verschillende merken bio ethanol tafelhaarden. Kies voor Enjoyfires, Fancy Flames of het nieuwe merk Höfats. Je kunt alle tafelhaarden zowel binnen als buiten gebruiken!

Goedkoop meer sfeer in huis

Bio ethanol tafelhaardjes zijn een goedkope oplossing om meer sfeer in huis te creëren. De bio ethanol tafelhaardjes zijn al te koop vanaf €39,95. Een fles bio-ethanol kun je bijbestellen of in de winkel kopen voor een paar euro. Naast de bio ethanol tafelhaarden zijn er ook grotere losstaande bio ethanol haarden verkrijgbaar.

 

Een bio ethanol tafelhaardje is een goedkope manier om meer sfeer in huis te creëren. De aanschaf van een tafelhaard ligt namelijk laag en de bio ethanol navulflessen kosten ook niet veel. 

Geniet veilig van een bio ethanol tafelhaard

Bio ethanol wordt gezien als een schone brandstof. Je hoeft bij het gebruik van een bio ethanol tafelhaard ook geen aanpassingen te doen aan je huis. Het enige wat je hoeft te doen is een raam open te zetten op een kiertje, zodat je altijd voldoende frisse lucht in huis hebt. Je kunt de bio ethanol tafelhaarden zowel binnen als buiten gebruiken. Let bij buitengebruik op de kracht van de wind. Het moet namelijk windstil zijn. Anders kan het zorgen voor gevaarlijke situaties.

Maak zelf een bio ethanol tafelhaard

Wil je zelf een bio ethanol tafelhaard maken? Dat is mogelijk! Bekijk hiervoor onze bio ethanol branders. De bio ethanol branders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Je kunt ze eenvoudig in een bestaande (kleine) tafel bouwen. Het enige wat je hoeft te doen is een uitsparing maken waarin je de bio ethanol brander kunt laten zakken.

Shop je bio ethanol tafelhaard voordelig bij Designtuinhaarden.nl

Een bio ethanol tafelhaard shop je voordelig en veilig online bij Designtuinhaarden.nl! Wanneer je bij ons besteld, kun je jouw aankoop verzekeren via Trusted Shops. Mocht er onverhoopt wat mis gaan met je bestelling, dan staan zij en wij voor je klaar.

 

Wil je de bio ethanol tafelhaard eerst zien voordat je betaald? Kies dan voor een van onze achteraf betaalmethodes. Je kunt kiezen voor Afterpay en Klarna.